Vårt arbete för att motverka spridning av Covid-19
Framtaget i enighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer för restauranger
Alla anställda håller som vanligt god handhygien och stannar hemma vid minsta symptom på sjukdom
All beställning sker vid borden
All mat och dryck ska intas sittande vid bordet, ej vid baren då det kan uppstå trängsel.
Max antal gäster vid varje bord är 8 st. Vi ber er gäster att inte möblera om
Ett avstånd på 1m ska hållas mellan alla sällskap
Vi uppmanar alla gäster att visa hänsyn och hålla ordentligt avstånd till varandra.
Vi ber också våra gäster att tvätta händerna eller att använda den handsprit finns vid bardisken samt på toaletten
Menyer finns att läsa på www.rakstugan.se eller på tavlor inne i restaurangen
Vi ber er kära gäster att stanna utanför om ni känner er sjuka. Vi ordnar gärna mat för avhämtning. Ring in så kommer vi ut med påsar när maten är klar.
Har ni frågor om vårt förebyggande arbete, kom gärna till oss eller annan personal på plats!
Vänligen, Helena Sandberg & Tobias Bergman, Krögare Rakstugan Kök & Bar